Lagsbilde

Lagsbilde

onsdag 22. oktober 2014

Takk for sesongen

Tusen takk for en kjempeflott sesong!
Ut fra de faktiske forhold vi har hatt, har Dere levert over all forventning. 2. Plass i serien er helt fantastisk. Dette viser bare hvilken flott gjeng spillere Dere er! Det har vært fantastisk moro å være med Dere.

Nå har vi en liten pause til vi får på plass rammene for neste sesong. Spillermøte torsdag vil forhåpentligvis gi gode svar på dette. Får vi på plass først og fremst treningstider og tilgjengelige tider på myra, kan vi gjerne komme i gang igjen. Vet at mange av Dere har lyst til å trene videre. Håper alle sammen er motivert for å fortsette.

Fra første kamp i vår hvor vi slet oss til uavgjort mot Nordre Land, til å klare andreplassen i puljen i høst har alle vist en enorm fremgang. Positiv holdning på treningene og gode holdninger til hverandre er nøkkelord for å prestere det Dere har gjort. Hver enkelt har hatt en stor fremgang fotballmessig og dette lover godt for neste sesong, både for de som fortsatt er G16-spillere og for de som nå blir juniorspillere. Og som nevnt tidligere, er det ikke bare de som har spilt kampene som har gitt resultater, men alles innsats på hver trening. Resultatene kommer fra alles innsats, ingen har vært uunnværlige!!

Etter spillermøte får vi forhåpentligvis gode svar på plass, og bloggen vil oppdateres så fort vi har noe håndfast å jobbe med.
Vel møtt på møtet!!

Stor takk fra trenerteamet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar